• Akos

Vírusok

Az itt közölt, magyarra fordított cikk egyik szerzője Dr. David Klein Ph.D., aki a Self-Healing Crohn's & Colitis című könyv szerzője. Az ő tanításaival meg lehet gyógyulni a colitisből, és egyébként sok mindenből másból. Mivel tanításai megbízhatósága számomra már bizonyítást nyert, megosztom veled ezt a vírusokról írott cikket. (Megjegyzem, az ebben leírt védekezés semmiben sem különbözik a rák, szívbetegség, colitis vagy bármilyen más betegség megelőzési módjától. Minden út ugyanoda vezet. :))


Vírusok

(Dr. David Klein, Ph.D., Robert Sniadach, D.C.)


Vírusok csillagászati mennyiségben vannak jelen az egész Természetben. Mindenhol ott vannak. Élettelen, szub-mikroszkopikus, rendezett molekula-együttesek ezek, amelyek jellemzően tartalmaznak egy fehérjeburkot, amely a DNS vagy RNS töredék központi részt körülveszi. Ezek a genetikai töredékek állatokból vagy növényekből természetes módon válnak le, amikor a sejtek elhalnak és újrahasznosulnak. Testünkben kb egymillió sejt hal el másodpercenként. Más egyéb sejtalkotókhoz hasonlóan, az elhalt sejtek DNS és RNS részeit is lizoszóm enzimek darabolják apró darabokra az újrahasznosításhoz.

Ezek a darabkák aztán szabadon áramlanak a vérben és nyirokfolyadékban, ahol természetüknél fogva kötődhetnek random fehérjemolekulákhoz, amik burkot képeznek rajtuk. Azonban nem a részecskék keresik maguknak a fehérjét buroknak, hiszen nincs bennük életenergia. Mivel egyes vírusok olyan fehérjével vannak bevonva, amiket a test úgy vél, hogy hasznosítani tud, a test sejtjei esetenként tévedésből nyelik el a vírust a sejtmembránon található fehérjereceptoraikkal. Az ilyen behatolás elterjedt neve a “fertőzés”.


Amikor egy vírus bekerül a fogadó sejtbe, előfordul, hogy használja a sejt sokszorozó mechanizmusát - élősködőkkel kapcsolatos folyamat, aminek során az idegen genetikai töredékről sok másolat készül, amelyek aztán kilökődnek a sejtből. Egyes esetekben a sokszorozás mérsékelt és ártalmatlan. Más esetekben ez életerőt kiszívó, pusztító, sőt olykor végzetes hatással lehet a sejtekre. A vírusok egy véletlen, másodlagos célja az a képességük, hogy az élő gazdasejtekbe bekerülve, azok DNS-ébe, RNS-ébe jutva megváltoztatják az élő sejt genetikai állományát, evolúciós irányát.


Vírusok belépési útvonalai


Egyes vírusok a belélegzett levegővel jutnak be légzőrendszerünkbe, onnan be tudnak jutni testünk sejtjeibe. Vírusok előfordulhatnak az ételeinken és -ben. Amelyek nem pusztulnak el a főzés és emésztőnedvek hatására, azok a véráramba juthatnak, ahonnan szintén bejuthatnak a test sejtjeibe.


A vírusok tettei homályosak


A vírusok olyan hihetetlenül parányiak, hogy nagyon nehéz megfigyelni, mi történik velük a testben. Általában a vírusok sokkal kisebbek, mint egy baktérium. Ahhoz, hogy igazán tudjuk, mi történik vírusfertőzéskor, a vírus részecskét tudnunk kell azonosítani, a többitől megkülönböztetni és követni, ahogy az élő sejt membránjához csatolódik. Utána látnunk kell, mi történik a sejt belsjében, majd tovább zoom-olva meg kell figyelnünk a lezajló genetikai folyamatokat, azután megfigyelni az új vírus részecske rekonstrukcióját, aztán megfigyelni, ahogy kitör a sejtből, majd megfigyelni a sejtet ért károsodást és ennek az illető személy egészségére való hatásának mértékét.


Mindezt megtenni rendkívül bonyolult, és az igazság az, hogy a leírt lépések nagyrészét még senki sem látta vagy ellenőrizte. Jobb híjján, ezek csak sejtések arra vonatkozóan, hogy mi történik — tudományosan megalapozott sejtések a sejtfolyamatokról és a sejtek időbeli változásairól tapasztaltak alapján. És amikor vírusok betegség-hatásainak megfelelő értékeléséről van szó, gondot kell fordítanunk a teszt alany életkörülményeinek holisztikus elemzésére, (különös tekintettel az étrendre és a levegő minőségére), méreganyaggal való telítettségre és kórtörténetre.


A vírusfertőzések értékelése gyakran tartalmaz olyan következtetést, amely elégtelen mennyiségű tesztalanyból származó elégtelen mennyiségű kutatásra épül. A legtöbb, ha nem minden ilyen anyag nélkülözi a teszt alanyok egészségi állapotának, különösképpen a méreganyaggal való telítettségnek a figyelembe vételét. Az egészségügyben a megbetegedési és halálozási statisztikák szeretik az eseteket mikrobák és vírusok számlájára írni — nem törődve (időnként szándékosan) a mérgektől duzzadó étrend egészségkárosító hatásával, légszennyezéssel, drogokkal (gyógyszerekkel) és oltásokkal. Íme, két eset, amely félrevezető a halál oka tekintetében:

  1. Ha az illető túlnyomórészt zsíros, feldolgozott gyorsételen élt, beteg lett és meghalt. A boncolás megállapít egy vírusfertőzést, és a vírus a hibás.

  2. Ha az illető rendkívül szennyezett levegőjű környezetben élt, kialakul egy akut légzőszervrendszeri betegség és meghal. A boncolás megállapít egy vírusfertőzést, és megint a vírus a hibás.


Tömeges félrevezetés


Mivel a toxikózis mechanikájáról és a virológiáról még oly sok mindent nem tudunk, ezek a témák számtalan legendának, félelemnek és pániknak adnak táptalajt. Időről időre láttuk a világkormányt / Nagy Testvért / Nagy EÜ-t / Nagy Gyógyszeripart alkalmazni a “fertőző betegség” rémhírkeltést, hogy a népességet irányítani, a gyógyszerprofitot meg növelni tudják.


Majdnem mindenki bedől a “fertőző vírusos megbetegedési járvány” ijesztgetéseknek amióta csak a vírusokat felfedezték, mert akkoriban a mikroba-elmélet teljesen uralkodó nézet volt, és a vírusokat ez hasonlóan gonosz dolgokká tette, mint a baktériumok.

Ami éppen most történik, nem más, mint hogy a kínai Nagy Testvér kihasznája a vírus-fóbiát, hogy az ember által okozott légszennyezési katasztrófáért a felelősséget a közönséges “koronavírusra” hárítsa. Más országok cserében terjesztik a kitalációt, növelik a pánikot. Elég csúnya dolog. Az emberek látják a szürke, szennyezett levegőt, fuldokolnak tőle és megbetegszenek, de a kormány egy fantomra vagy mumusra keni az egészet.


Ha figyeled a mainstream médiát, gyakran láthatod a “feltételezett” szót a koronavírus (COVID-19) áldozatainak haláloka előtt. Hol van a minden kétséget kizáró ok, hogy a vírus a tettes? Arról is olvashatunk, hogy sok ember vírustesztje pozitív lett. De:

ez egy közönséges vírus, amely lehet, hogy már évek óta ártalmatlanul ott volt a testben, vírusok ezermilliárdjai vannak a testünkben, van-e bizonyíték arra, hogy a teszt megbízható? És okozott-e az állítólagos fertőzés valami tényleges kárt?


Ahogy fentebb írtuk, a COVID-19 fertőzést és hatásait nagyon nehéz megbízhatóan bizonyítani. Ettől függetlenül nagyon könnyű a komoly szennyezés, öregkor, lerontott immunrendszer és más hasonló “betegségek” áldozatait a koronavírus áldozataiként feltüntetni.


A COVID-19 állítólag (ford.megj.: a cikk írásáig) legrosszabb napján egy hónapja (2020. feb. 10.) a kínai Hubei ipari tartományban 108 ember halt meg - és többségüknek már komoly légzőszervrendszeri betegsége volt a légszennyezés miatt. Vegyük figyelembe, hogy globálisan 26.000 ember hal meg rákban, 49.000 ember hal meg szívbetegségben, 4.300 ember hal meg diabéteszben, 9.000 ember hal meg légzőszervi betegségekben és 10.000 ember hal meg orvosi műhibák miatt minden nap. A dohányzástól eltekintve a Nagy Gyógyszeripar ezeket a halálokat jellemzően ráfogja a vírusokra és baktériumokra ahelyett, hogy a valódi okaira rámutatna: toxikózis, a szervezet szisztematikus mérgezése rossz levegő és/vagy mérgező étrend útján. Ezen számok és tények tudatában, különösen figyelembe véve a komoly légszennyezést ott, ahol ez a “járvány” kitört, hogyan tudunk arra következtetni, hogy a COVID-19 az, ami a krízist okozta?


De mi van azokkal az emberekkel, akik az állítólagos koronavírustól halnak meg olyan helyen, ahol kicsi a légszennyezés, mert azt mondták nekik, hogy a koronavírus terjed? Gondoljuk végig ezt: a koronavírust gyakran belekeverik mint tettes ott is, ahol egy megfázás van - mindig, mindenütt ott van!


Amíg az emberek elhiszik a Nagy Testvér járvány sztoriját, a Nagy Gyószeripar kaszálhat a készítményeivel, oltásaival és kezeléseivel. Teljesen abszurd és szomorú, hogy a koronavírus “járvány” legtöbb résztvevőjének (orvosok, nővérek, sürgősségi és labor-személyzet, kormányhivatalnokok) fogalma sincs, hogy egy fedősztori végrehajtásában segédkezik, ami időközben egy globális félrevezetéssé vált.


Összegzésként


A vírusok élettelen, szubmikroszkópikus, rendezett molekula-együttesek, amelyeket általánosan “fertőző kórokozóknak” is hívnak. Megszámlálhatatlan sok vírus létezik a természetben, és ezek többsége ártalmatlan.


Egyes vírusoknak a testbe jutva kétféle hatása lehet: 1. többszöröződés, amely lehet jóindulatú vagy káros, és 2. a kromoszómáinkba épülés, amely a genetikai állományunk megváltozását jelentheti, amely tekinthető “evolúciósnak” is.


A testünk naponta sok milliárd vírus és baktérium eredetű idegen anyaggal találkozik. Szervezetünknek szüntelenül folyó, kiemelt feladata, hogy belül mindent tisztán és működőképesen tartson. Ehhez sok energiára van szüksége. Ha a testünk úgy dönt, hogy a napi életenergiánkból jelentős mennyiséget át kell irányítania egy túlzott vírusfertőzés, baktériumok vagy felhalmozódott méreganyagok kipucolására, akkor kellemetlen közérzet és alacsony energiaszint lesz tapasztalható. Ilyen esetben a legokosabb pihenni, egyszerűen étkezni* és kerülni a gyógyszerekkel való tüneti kezelést, lehetővé téve a leggyorsabb méregtelenítést és felépülést. Amint a fenyegetést jelentő anyagokat szervezetünk legyőzte, energiaszintünk visszaáll normálisra, és a betegség érzését a kicsattanó egészség veszi át, feltételezve, hogy továbbra is egészségesen élünk.

Szóval, két kulcs tényező az egészségünk megőrzésében, hogy 1. minimalizáljuk a mérgeknek/szennyezésnek való kitettségünket, és hogy 2. okosan menedzseljük a napi energia felhasználásunkat, különös tekintettel arra, hogy ne pazaroljuk energiánkat és ne váljunk enerválttá.


Eddig a cikk. Ha jól értelemezem a dolgot, akkor ilyen vírus igen, van, de védekezni ellene nem a hírek nézésével, vagy extrém wc-papír vásárlással tudunk, hanem egészséges táplálkozással és életmóddal, hogy a szervezetünk ellenálló legyen. Akkor (is) kell ezzel foglalkozni, amikor épp nincs járvány...


*ford.megj.: Dr. David Klein tanításai alapján: friss és nyers és növényi és zsírmentes táplálék, túlnyomórészt gyümölcs.

66 views0 comments

Recent Posts

See All

©2019 Annyira egyszerű blog.